BARTIN / MERKEZ - Kıranpazarı İlkokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Okulumuzda karne günü heyecanı yaşandı.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü töreni gercekleştirildi.

Eyl

Okulumuzda karne töreni gerçekleştirildi.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri gerçekleştirildi.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığının katkılarıyla geliştirilen "DİYALEKT" uygulamasını güvenle indirip kullanabilirsiniz. Her yaşa uygun bu uygulama sayesinde İngilizce öğrenmek artık daha kolay!

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.

Mrt

Okulumuzda "Mehmet Akif'in Sözü, Cumhuriyet'in 100'ü"  temalı, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma töreni gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Ülkemizde yaşanan depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Eyl

Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2022-2023 eğitim-öğretim yılı için belirlenen "meslekleri tanıyalım" yerel hedefi kapsamında kategorik olarak hazırlanan eğitim içerikleri hizmete sunulmuştur.